Workshops en agenda

Onder vakkundige begeleiding leer je technieken om een mooie schikking te maken. Je hoeft echt niet creatief te zijn om een prachtig eindresultaat te bereiken. De workshops worden gedurende t gehele jaar gegeven, zoals bijvoorbeeld Pasen, Voorjaar, Moederdag, Zomer, Herfst, Advent, Winter en Kerst. Inschrijfformulier. Natuurlijk is de workshop "all inclusive", zoals wat lekkers bij de koffie/thee. Ook zijn alle bloemen, accessoires en de ondergrond inbegrepen. De betaling van het bedrag vindt vooraf plaats. Bij een afmelding binnen 48 uur voor aanvang van de workshop, zijn we genoodzaakt om de materiaalkosten in rekening te brengen.

Voor de kinderen zijn er workshops in de Paasvakantie, Zomervakantie, Herfstvakantie en Kerstvakantie en daarnaast kan in overleg eeen workshop gehouden worden voor bijvoorbeeld teambuilding, vrijgezellenfeestje, een kinderfeestje, etc.

Via onderstaand formulier kun je je inschrijven voor één of meerdere workshops.
Je krijgt per email een bevestiging van je aanmelding. De velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

Telefoon *

E-mail *


Graag inschrijven voor de workshop :


Aantal deelnemers *

* = verplichte invulvelden
In overleg kunnen uiteraard ook workshops worden georganiseerd voor bijvoorbeeld teambuilding, vrijgezellenfeestje, zusjesdag, etc.

Speciaal voor de kinderen:
Alle vakanties, zoals Voorjaar, Pasen, Zomer, Herfst en Kerstvakantie.
In overleg allerlei thema's voor kinderfeestjes.

Hou ook onze facebookpagina goed in de gaten voor aankomende workshops en meer!